Kazen

Europese kaasboeren die werken op een ambachtelijk en traditionele manier, dat was de uitdaging voor ons assortiment kazen. Kaasmeester Ann Keymeulen (l’art du Fromage), een begrip in de Belgische kaaswereld, stond Mr. Georges bij met al haar expertise. Als auteur van het boek ‘Kunst van Kaas’ maakt ze als geen ander een selectie van Belgische topkazen. Daarbij werd aandacht besteed aan de oorsprong maar vooral aan de smaak van de kaas.

Ann Keymeulen (l’art du Fromage) selecteerde Belgische topkazen voor Mr. Georges

Een topproduct van ongekende versheid

De Belgische kazen staan garant voor een korte keten. De weg tussen wat de boer of het traditionele kaashuis maakt en ons bord is kort. Daardoor kunnen we u een topproduct verzekeren van een ongekende versheid. Met meer dan 150 soorten kaas bieden we u een ruim assortiment aan met daarop voor elk wat wils: Italiaanse, Franse, Nederlandse, Spaanse en Belgische kazen. Harde, halfharde en zachte kazen. Blauwe kazen, gerijpte kazen en verse kazen. U wil het, u krijgt het!

Ook alle garnituren voor bij een kaasplank zoals (gedroogd) fruit, noten en confituren zijn verkrijgbaar bij Mr. Georges.

Kaas maken

Kaasplank maken

Kaasplank eten

Topselectie

Gorgonzola Dolce Tosi
Camembert Le Gaslonde
Manchego 12m
Crottin de Chavignol
Saint-Marcellin
Gorgonzola Dolce Tosi
Camembert Le Gaslonde
Manchego 12m
Crottin de Chavignol
Saint-Marcellin