Onze gerechten

Weinig tijd en toch lekker en gezond eten? Laat dat maar aan Mr. Georges over! Onze dagvers bereide gerechten staan garant voor een smaakvolle maaltijd. Heerlijke recepten en de beste producten maken van onze traiteurgerechten pareltjes. Goedkoper dan op restaurant en eenvoudiger dan thuis koken.

Benieuwd naar onze dagschotel? Volg ons dan op Facebook op Instagram!

Al onze bereide gerechten

In eigen huis bereiden we klassiekers als vol-au-vent, witloof in de oven, stoofvlees en balletjes in tomatensaus. Perfect te combineren met onze zachte aardappelpuree, dauphinois aardappelen of de stevige krielaardappeltjes met rozemarijn.

Of heb je het meer
voor de Italiaanse keuken?

Dan moet je geproefd hebben van onze authentieke spaghettisaus met zijn rijke tomatensaus (ook in een vegetarische variant verkrijgbaar). Of wat dacht u van de perfecte risotto? Uiteraard kan ook de Mr. Georges lasagne niet ontbreken. Flinterdunne laagjes pasta met heerlijke ham uit onze verstoog.

 

Voor de verfijning van onze Italiaanse gerechten klopten we aan bij Il Trionfo. Dit gerenommeerde Italiaanse restaurant sleept jaar na jaar topprijzen in de wacht met als hoogtepunt ‘Beste Italiaans restaurant in België’.

Topgerechten van Atelier Dierendonck

Trots zijn we over onze samenwerking met Atelier Dierendonck. De bekende slager, die onder andere het vlees levert bij sterrenchef Sergio Herman, bereidde zeven topgerechten voor Mr. Georges. Een ideale manier om na een drukke dag een verrukkelijke maaltijd op tafel te toveren.

 

Dierendonck en Mr. Georges neemt u mee op een culinaire wereldreis. Lekkers van bij ons is er met de gehaktschotel met broccoli. Uit Frankrijk vindt u de ratatouille vast heerlijk! Meer zin in avontuur: proef dan zeker de blanquette van melkkalf met saffraan of de mediterraanse lamsballetjes!

Glutenvrij? Calorie-arm?
Zoutarm? Vetarm?

Weinig tijd en toch lekker en gezond eten? Laat dat maar aan Mr. Georges over! Onze dagvers bereide gerechten staan garant voor een smaakvolle maaltijd.