Ons verhaal

Mr. Georges speurt (Zuid-)Europa af, op zoek naar de meest verse en smaakvolle lekkernijen. Een hemelse beproeving om u dagelijkse het beste van de markt te brengen. Mr. Georges selecteert eigenhandig – vandaar handpicked quality food – en waakt zo over alle heerlijkheden in het assortiment. Door de stevige controle en de korte keten kunnen we onze klanten prachtige ambachtelijke producten voorschotelen. Parels uit de Belgische, Franse, Nederlandse, Spaanse en Italiaanse keuken.

Handpicked by Mr. Georges

Charcuterie met liefde bereid door ambachtslui, kazen gerijpt en geaffineerd door de grootste kaasmeesters, pizza’s met een deeg die 72 uur kreeg om te rijzen,… Ambachtslui en gepassioneerde foodlovers slaan de handen in elkaar om u een dagvers aanbod te bieden. In alle eenvoud en met de focus op authenticiteit.

Fijne (vlees)waren

Eten verbindt: aan een lange feestelijke dis of een romatische tête-à-tête. Met Mr. Georges willen we mensen verenigen en samenbrengen. Mooie momenten bezorgen rond een perfect samengestelde kaasschotel of een smaakvolle tapasschotel.

Of waarom jezelf niet wat meer tijd gunnen? Onze bereide gerechten, elke dag supervers bereid in onze eigen traiteurafdeling, maken het jou makkelijker. Schitterende recepten bereid door meesterlijke chefs, in samenspraak met partners als Dierendonck.

Klassiekers uit de lekkerste

keukens die Europa ons te

bieden hebben.

Genieten, elke dag opnieuw!