Charcuterie

Ambachtelijke charcuterie overstijgt het dagdagelijkse. De verse charcuterie van Mr. Georges wordt met heel veel liefde en passie bereid in artisanale charcuteriehuizen waar ze het metier nog 100% onder de knie hebben. Geen machines, geen industriële behandelingen. Prachtige producten en traditionele handenarbeid.

Ambachtelijke charcuterie. Van de beste artisanale huizen. Meer dan 300 soorten.

Wat maakt onze selectie van charcuterie uniek?

Mr. Georges kent zijn wereld. Elk van de ateliers doorliepen een strenge procedure. Op basis van hygiëne, authenticiteit, smaak en tal van andere factoren werd uiteindelijk een weloverwogen selectie gemaakt.

 

Neem nu bijvoorbeeld spek. Bij Mr. Georges is spek niet zomaar spek. Ons spek werd met zorg gepekeld in eiken vaten. Het hout bezorgt, zoals een whiskey of een wijn, het vlees een unieke smaak. Onze gerookte hammen worden nog écht gerookt en niet ingespoten (zoals zo vaak het geval). Onze patés bevatten volledig vers vlees (voor de connaisseurs: zonder het galkanaal) in tegenstelling tot het merendeel van de pâtés op basis van diepgevroren vlees. Vraag zeker naar de bijpassende confituren.

Onze verse charcuterie

Bij Mr. Georges bieden we meer dan 300 soorten charcuterie aan. U vindt er pure kwaliteitsproducten vol smaak maar ook speciale charcuterie zoals de salami met daarin een volledig varkenshaasje. Een uitzonderlijk product wat onlangs dan ook ging lopen met de Golden Tavola Award.

 

Onze verse charcuterie wordt niet voorgesneden en dat is een bewuste keuze. We willen voor u de smeuïgheid optimaal bewaren. Uiteraard wordt u door één van onze medewerkers met plezier geholpen aan de verstoog. Proef zeker ook onze charcuterie salades zoals de préparé van limousin of onze heerlijke vleessalade.

Speciaal vlees in de kuip

Kom gerust eens langs in één van de Mr. Georges filialen om het aanbod aan verse charcuterie te bewonderen. Graag zetten we toch even enkele uitzonderlijke producten extra in de spotlight. Menig foodie geraakt betoverd door uitzonderlijke kwaliteit van deze topcharcuterie:

Natuurvlees
van BRASVAR

Brasvar
gedroogde ham

De beste
hamsnijder

Topselectie

Filet de York
Mortadella
Iberico Belotta (42m)
San Daniele (24m)
Porchetta Toscana
Fazant Paté
Filet de York
Mortadella
Iberico Belotta (42m)
San Daniele (24m)
Porchetta Toscana
Fazant Paté