Gezonde bereide maaltijden: dubbele winst

Langer werken om dat ene project af te krijgen. Eerst de kinderen, daarna pas tijd voor jezelf. Simpelweg geen zin om te koken. We hebben talrijke excuses om snel naar de frituur of McDonalds te rijden. En voor die tijdwinst boeten we met een ongezonde, vette maaltijd. Het kan ook anders.

gezonde maaltijden uit de frigo - Mr Georges

Bij bereide maaltijden denk je niet automatisch aan gezond. Toch is het mogelijk. Door dagvers bereide maaltijden aan te bieden, willen we onze klanten aan lekkere gerechten helpen. Zo boek je dubbele winst: je geeft niet toe aan ongezonde fastfood én je hoeft je planning niet om te gooien.

Bij de bereiding van onze kant-en-klare maaltijden houden we altijd rekening met de zouten en vetten. De eigen gerechten bereiden we elke dag in onze keukens. Daarnaast werken we enkel samen met partners die de strengste eisen hanteren. We wijken daar geen millimeter van af.

Grappig weetje: Studie bewijst het: pizza eten kan je helpen vermageren

Welke gezonde bereide maaltijden bieden we aan?

Ons aanbod reikt zeer ver. Van een op en top Italiaanse pastasalade Caprese tot een smaakbom in de vorm van een Thaise kip. Mager, licht verteerbaar en energetisch zoals de pure Thaise keuken. Ook alle bereide maaltijden van Dierendonck kan je echt wel gezond noemen dankzij de kwaliteitsbewaking van deze meester-beenhouwer.

Nog even wat advies meegeven: bij elk van onze maaltijden kan je ervoor kiezen om nog extra groenten te serveren. Wat sla, enkele schijfjes tomaat of een portie wokgroenten misstaan in geen enkele voedseldriehoek.

En wat als ik ongezond wil eten?

Dat kan ook, en zelfs dan trekken we de vetregisters niet zomaar open. Onze pizza’s, worstenbroodjes, belegde broodjes zijn nu niet het gezondste wat te vinden is. Toch zijn het niet de caloriebommen zoals in andere winkels. Met dank aan hun goede basisproducten vormen ze een prima onderdeel van een goede levensstijl. Maar zoals met alles: geniet met mate en wissel voldoende af.

Neem een kijkje in onze verstoog of bestel gemakkelijk online, ontdek snel onze bereide gerechten.