Studie bewijst het: pizza eten kan je helpen vermageren

Goed nieuws! Pizza eten kan je helpen om je streefgewicht te bereiken. Dus rep je naar Mr. Georges en bestel een van onze ovenheerlijke pizza’s! Dan heb je al eten voor deze avond. Nee, alle gekheid op een stokje. Een pizza is niet plots een pak gezonder dan een mager slaatje. Maar een recente studie bewijst wel dat het goed is om eens te zondigen middenin een dieet.

Personen die nu en dan eens wat minder gezonds eten, slagen er beter in om hun lange termijn doel te bereiken. Een onderzoek van Men’s Health bewees dat wie 2 weken lang dieet en één keer tussendoor vals speelt, beter gemotiveerd is om het dieet vol te houden.

Uitkijken naar Mr. Georges’ pizza

Dit bewijst dat een beetje ongehoorzaamheid niemand kwaad berokkent. Bovendien biedt het je iets om naar uit te kijken. En de pizza bij Mr. Georges, dat is absoluut wat om naar uit te kijken. De heerlijke luchtige deeg, de diepe tomatensaus en de fantastische toppings, die vind je nergens!

“De sleutel tot het succes is om vooruit te plannen. Speel vals op een vooraf bepaalde dag”, aldus Rita Coelho, auteur van de studie. “Eet je ongezond op een onbewaakt moment, dan krijg je het gevoel dat jouw dieet een mislukking is. Plan het dus in voor je eigen welzijn.”

Een gezonde levensstijl vergt een inspanning en discipline, maar zo creëer je wat licht aan het einde van de tunnel. Spreekwoordelijk uiteraard.

Waarom onze pizza jou een goed gevoel geeft

Mr. Georges pizza is niet zomaar een pizza. De verse ingrediënten maakt de pizza supersmaakvol. Producten uit onze eigen rangen. Producten waarvan we de herkomst kennen. Een korte keten die ervoor zorgt dat alles ultravers is.

Het geheim zit echter in het deeg. Het deeg van Mr. Georges kreeg maar liefst 72 uren de tijd om te rijzen. Een lange periode om de gist en de suikers te combineren. De gist voedt zich met de suikers uit het zetmeel waardoor de gist kooldioxide aanmaakt. Dit zorgt voor een groter volume. Daarna volgt de rijping. En het is vooral deze fase die wat tijd in beslag neemt.

Suikers, eiwitten en vetten worden omgezet. Die transmissie komt de vertering ten goede. Rijst een deeg minder lang, dan valt een pizza zwaar op de maag. Dit herken je vast. Maar niet bij Mr. Georges. Lichte, luchtige en smaalvolle pizza’s waar iedereen van geniet én die je bovendien kan stimuleren om jouw gewicht op peil te houden.

Af en toe zondigen is zeker toegelaten in een gezond voedingspatroon. Het is belangrijk matig te genieten van deze producten. Door eens iets anders te kiezen dan een mager slaatje zal je heus geen 10 kg bij komen. Het gaat om de bewustwording van een welverdiend stukje pizza.

Plots heel erg veel zin gekregen in de pizza van Mr. Georges? We kunnen je geen ongelijk geven. Bekijk ons aanbod en kom jouw favoriete stukje halen in onze verstoog.