Ons aanbod voor vegetariërs

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook aan de vegetariërs dachten. Vanzelfsprekend! Gezonde gerechten en artisanale producten zonder vlees (noch vleesbouillons). We breiden ons aanbod stelselmatig uit. Heb je suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier.

Vegetarisch aanbod

Momenteel is er nog geen vegetarische charcuterie. We zijn nog op zoek naar goede producenten. Eens die onze strenge selectie doorstaan, nemen we deze op in het aanbod. Dus binnenkort meer nieuws!

Uiteraard zijn onze kazen geschikt voor vegetariërs. Smaakvolle authentieke kazen, gemaakt op boerderijen of bij lokale producenten. Fantastische lokale producten met respect voor de natuur en de dieren.

Ook tussen onze bereide gerechten vind je heerlijke vegetarische varianten. Denk maar aan onze vegetarische spaghettisaus bomvol Italiaanse smaakmakers en op basis van tomaten die de zon zagen. Een must have is de vegan ravioli. Wedden dat je ervoor terugkomt naar Mr. Georges? De ravioli bevat geen melk, geen eieren, niks van dierlijke producten. We maken de ravioli op basis van semola en water.

Met twee soorten pizza’s, die met aubergine en een met 4 kazen, soigneren we de vegetariër die op zoek is naar een snelle hap. Smeuïge pasta’s in ons assortiment zijn de pasta met ricotta en spinazie en die met funghi (paddenstoelen). Ook onze risotto zonder vlees is een absolute aanrader.  Bovendien hebben we ook nog 2 frisse pastasalades in ons aanbod die de culinaire vegetariërs vast en zeker bekoren.

Als snelle hap zijn er nog vegetarische croque monsieurs, bruschetta’s, panini’s en belegde broodjes. Vraag er onze medewerkers naar. Ze maken je wegwijs in ons vegetarische aanbod.