Jouw kind lust geen lasagne? Dan moet je deze eens proberen!

Koken voor kids is geen makkelijke opgave. Je kan er geen lijn in trekken. Soms sloof je jezelf uit voor een heerlijke kidsproof maaltijd en nemen ze er amper een hap van. Had je dit al eens voor met lasagne? Dan hebben we nu de oplossing. De lasagne die gesmaakt wordt door alle kinderen.

kind weigert lasagne te eten - Mr. Georges

Je denkt: wat kan er mislopen. Pastavellen met een tomatensaus en hesp. Dat zal toch elk kind lusten? Fout, de meeste lasagnes in Vlaanderen komen met een dikke bechamel en een kunstmatige tomatensaus. De smaken van kinderen zijn nog in volle ontwikkeling. Hoewel ze nog heel wat moeten ontdekken, voelen ze instinctief aan wat goed is en wat fout. Zo is het net zo met lasagnes.

lasagne bolognaise van gusti pungitore

Ontwikkeld samen met Gusti Pungitore

Wat kan de moeilijkheid zijn om een lasagne te creëren voor kinderen? Die vraag stelden we aan de beste Italiaan van Vlaanderen, Gusti Pungitore. Met zijn restaurant Il Trionfo kreeg hij die titel tweemaal op een rij. Geen toeval dus. Met dit nieuws ging hij aan de slag en ontwikkelde hij een lasagne die iedereen, ook kinderen, zou lusten. Niemand mocht verstoken blijven van de lekkerste lasagne ter wereld.

Naast lasagne ook wel fan van pizza? Dan hebben we goed nieuws: pizza eten kan je helpen vermageren!

Weg met artificiële smeltkazen, weg met kunstmatige tomatensauzen, weg met die lompe bechamelsaus. De nieuwe lasagne is een licht verteerbare variant vol verse smaken. De meningen zijn unaniem: dit is de beste lasagne die velen ooit proefden.

Ben je dus op zoek naar een gerechtje dat bij kinderen in de smaak valt? Dan moet je uit de verstoog van Mr. Georges gewoon de lasagne van Il Trionfo proberen. Een ontdekking, ook voor de kleine culinaire genieters!

Als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe tips en tricks van Mr. Georges? Schrijf je dan in op onze smakelijke nieuwsbrief. 1x per maand, boordevol lekkers!