Allergieën? We houden er rekening mee.

Een voedselallergie is een reactie op een bepaalde stof. Het immuunsysteem reageert en geeft een abnormaal signaal aan ons systeem. De stof kan bij gevoelige persoon een allergische reactie veroorzaken. Hoofdpijn, jeuk of uitslag kan een symptoom zijn. Omdat we de nodige aandacht willen besteden aan voedselallergieën zijn onze medewerkers opgeleid om jou de perfecte info mee te geven over de ingrediënten omtrent bepaalde allergieën.

Bepaalde van onze producten kunnen noten (pinda’s en andere), eieren, lupine, soja, vis, weekdieren, lactose of gluten bevatten. Vraag dus na aan verstoog of je een bepaalde product mag eten zonder het risico te lopen op een voedselallergie.

Speciaal voor mensen met een glutenallergie bieden we glutenarme charcuterie aan. Dit zijn fijne vleeswaren die amper gluten bevatten. Ben je volledig intolerant voor gluten, laat het ons opnieuw zeker weten. Suggesties om ons aanbod te verbreden met producten, kan je altijd doorgeven via ons contactformulier. We spannen ons in tot het uiterste om elke klant met de beste zorg en service te omringen.