Italiaanse delicatessen

De Italiaanse keuken dankt zijn succes aan de eenvoud en de prachtige producten die de laars te bieden heeft. Italiaanse delicatessen rijpen door het zachte klimaat en de milde zon. En brengen smaken met zich mee die we ons amper kunnen voorstellen. De smaak, de geur, de kleuren, alle Italiaanse lekkernijen doen verlangen naar meer.

Mr. Georges reisde doorheen het land van de liefde op zoek naar artisanale boeren en producten. En wat een rijkdom en weelde vond Mr. Georges daar. Van aan de grens met Zwitserland in de regio van Aoste, over de hiel rond Lecce, tot diep in Sicilië trof Mr. Georges fantastische lokale ingrediënten aan.

 

Met die ingrediënten gaan we dagelijks aan de slag voor het bereiden van pizza’s, pasta’s en onze traiteurgerechten maar u vindt ze ook terug op onze tapas- en kaasschotels. De smaakexplosies van Italië blijven ons verbazen, dag na dag.

It takes one, to know one, wordt al eens gezegd. Zo is het maar net zo voor de Italiaanse keuken. Niemand kent de Italiaanse keuken beter dan een rasechte Italiaan. Om Mr. Georges bij te staan in de verfijning van alle Italiaanse gerechten, gingen we langs bij de meester hemzelve, de chef van Il Trionfo (verkozen tot Beste Italiaanse Restaurant van België).

Typisch Italiaanse producten