Stoofvlees

Typischer dan dit krijgt u het niet: een portie Belgisch stoofvlees. Met topingrediënten! Door de trage garing en het fantastische rundsvlees is dit stoofvlees boterzacht. Voor het stoofvlees gebruikt Mr. Georges overigens 100% mager stoofvlees en dat proef je. 
 
De saus is op basis van rundsbouillon en verse kruiden zoals laurier en tijm. De stoofvleessaus wordt afgewerkt met madeirawijn en het sap van appels, peren en een beetje dadels. Met als resultaat een stoofvlees dat perfect is afgekruid en de smaken zoet, zout en zuur in balans houdt.
 
Perfect te combineren met uiteraard een Belgische friet. Maar ook zeer lekker met onze verse aardappelpuree, dauphinois aardappelen of gebakken krielaardappelen.

Aanbevolen portie

300 gram / persoon

Tijd uitgespaard

3 Uur minder in de keuken

Ingrediënten

Rundsvlees, water, gerstemout, maïs, gerst, hop, uien, zetmeel, bloem, zout, lactose, selderij, tomaat, rundsbouillon, rode wijn, madeira, suiker, sjalot, laurier, tijm, gistextract, tarwe, rogge, geroosterde tarwemout, zonnebloempitten, zuurdesem, lijnzaad, haver, mosterd, peer, appel, dadels.

Meer over