Vol-au-Vent

Vol-au-vent of een koninginnenhapje is een niet te onderschatten klassieker. Met de vol-au-vent, bereid in ons eigen atelier, bereiden we een topversie. Een smaakvolle, smeuïge vol au vent, klaargemaakt volgens de regels van de kunst.

 

Kwalitatief vlees met een heerlijke saus met champignons. Een klein beetje citroen en wat zout om de smaken nog beter te laten uitkomen. Een vol au vent gesmaakt door jong en oud!

 

De vol-au-vent bij Mr. Georges is licht. U kan er een gebakje bij geven of opdienen met wat witte rijst, frieten of aardappelpuree. Afwerken kan met een beetje verse bladpeterselie.

Aanbevolen portie

300 gram / persoon

Tijd uitgespaard

1,5 Uur minder in de keuken

Ingrediënten

Kippenvlees, melk, room, champignons, ui, tarwe, bloem, citroen, boter, zout, moutpoeder, dextrose, karamelsiroop; groenten, zuurteregelaars, kruiden en specerijen.